Curfer looses connection to phone?


I'm having troubles with the track recording. Sometimes my whole track is recorded, sometimes only a part. The starting point is always recorded.
Since June it never failed doing so, but it started doing it somewhere mid September.
Im on ios 11.0 (15A372). Problem occured on ios 10 as well.
software version of app 1.7.4
curfer software version: 1.7.106
hardware version: 0
Loader version 1.1.2485

6 replies

Userlevel 7
Badge +6
Hi devuri,

Welcome to the Community!

When only part of your trip is recorded? Do you see the rest of the trip recorded as a separate track? If you make longer pauses and turn off the engine of your car CURFER stops recording and begins recording a new track ones you're moving again. For more information, please see here.

Cheers, Mikko
No, it is not recorded at all. It just stops. I reinstalled the app, will see if this fixes it.
I just tried to reconnect to the device, but the app says the device is connected to another user...
Userlevel 7
Badge +6
Hi devuri,

Did you log into the same account as previously?

Cheers, Mikko
After several attempts, I was finally able to log in.
Userlevel 7
Badge +6
Hi devuri,

I'm glad to hear that!

When you're satisfied that your question has been answered, please mark your topic as solved [How to FAQ] so that others with a similar question may find the answer easier.

If you have any further questions, don't hesitate to post back here 😃

Cheers, Mikko

Reply

    Cookies

    At TomTom, we're all about helping you get around. That's why we use cookies to improve our sites, to offer information based on your interests and to interact with social media. If you're OK with this, you can continue using our sites. Allow Learn more or manage preferences

    Allow Cookie settings